Rutger Hoekstra en Sarah van Beilen in Unna

Unna Duitsland
Rutger Hoekstra (U18) en Sarah van Beilen (U20) hebben dit weekend hoog gesprongen in een 'hochsprung meeting' in het Duitse Unna. Zij behaalden daar mooie resultaten. Rutger wist met een hoogte van 1,89 meter een PR te springen waarmee hij derde werd en Sarah sprong een degelijke 1,73 meter hoog. Zij werd tweede.

Mastboscross Breda
In Breda trotseerden Wouter van den Akker (16 jaar), Mads Meijer (16 jaar) en Leroy Oostman (15 jaar) de kou en crossten zo'n 5 km. door het Mastbos. Deze cross maakt deel uit van het Nationale Crosscircuit en bij elke cross zijn punten te verdienen voor het eindklassement. Voor Wouter en Mads een spannende race dus. Wouter finishte in Breda als 4e, waarmee een podiumplek in het klassement lijkt veilig gesteld. Mads liep solide en kwam als 6e over de streep, hij staat nu 5e. Leroy tot slot, liep goed: ‘Hij heeft goed gestreden en zijn race zuinig en goed weten op te bouwen’, vertelt de tevreden coach Anouk. De volgende en tevens laatste wedstrijd, de NK cross, zal plaatsvinden op 1 maart in de Noordoostpolder.